Οδηγός Σπουδών

Το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας διαρκεί οκτώ (8) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μάθημα που προσφέρεται επιλέγοντάς το από τον παρακάτω πίνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες (οργάνωση, υποχρεώσεις, ECTS), συμβουλευτείτε τη σελίδα Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών και τους σχετικούς κανονισμούς του Τμήματος.

Ο Οδηγός Σπουδών του Τμήματος βρίσκεται επίσης διαθέσιμος σε μορφή PDF

Loading
Εξάμ. Μάθημα Κατηγορία K Τύπος ΔΜ
8 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 15
8 ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥ ΕΥ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 9
3 ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Π Π ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 0
8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΥ ΕΥ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 3
8 ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΕΥ ΕΥ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 3
8 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΥ ΕΥ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 3
8 ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΥ ΕΥ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 3
8 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΥ ΕΥ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
8 ΕΝΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΥ ΕΥ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
8 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥ ΕΥ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 3
8 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΥ ΕΥ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
7 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΜΙΚΡΟΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΥ ΕΥ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
7 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΥ ΕΥ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
7 ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 5
7 ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 6
7 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 6
7 ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 4
7 ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 6
6 ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΥ ΕΥ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
6 ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΥ ΕΥ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
6 ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
6 ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
6 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 5
6 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 6
6 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 3
6 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΙ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 7
5 ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 4
5 ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 7
5 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ι Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 7
5 ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 4
5 ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 4
5 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΗ ΖΩΗ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 4
4 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΡΕΨΗΣ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 4
4 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΜΑΚΡΟΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 6
4 ΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 6
4 ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 7
4 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΓΚΥΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 4
3 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 3
3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 6
3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 4
3 ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 3
3 ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 4
3 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
3 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟΥ Υ Υ ΕΙΔ Ειδικότητας (ΕΙΔ) 7
1 ΓΕΝΕΤΙΚΗ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 4
2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 3
2 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 4
1 ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 5
1 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 4
1 ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΟΥ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 3
1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 4
1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 4
1 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 6
2 ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 4
2 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Υ Υ ΕΥ Ειδικού υποβάθρου (ΕΥ) 6
2 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 6
2 ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Υ Υ ΓΥ Γενικού υποβάθρου (ΓΥ) 7
Μετάβαση στο περιεχόμενο