Λειτουργία Γραμματείας στις 30/11/2023

Την Πέμπτη 30/11/2023 στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας θα παραμείνει κλειστή η θυρίδα εξυπηρέτησης των φοιτητών και το τηλέφωνο επικοινωνίας για φοιτητικά θέματα λόγω ασθένειας της αρμόδιας υπαλλήλου.

Αιτήσεις και ερωτήματα μπορούν να κατατίθενται με ηλεκτρονικά και διαδικτυακά μέσα.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Μετεγγραφές για το Ακαδ. Έτος 2023-2024

Όσοι φοιτητές έχουν λάβει έγκριση από το Υπουργείο για μετεγγραφή στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του ΔΙΠΑΕ θα πρέπει να προσκομίσουν σε έντυπη μορφή τα παρακάτω δικαιολογητικά για να γίνει αρχικά ο έλεγχος νομιμότητας.

1) Εκτυπωμένη την οριστικοποιημένη ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης που φέρει αριθμό πρωτοκόλλου. (μη ξεχάσετε να την υπογράψετε) και Όλα τα δικαιολογητικά που  αναφέρονται στην ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως ώρες γραμματείας 10:00-12:00 από 23/11/2023 έως και 27/11/2023  είτε ταχυδρομικά , με courier

Ταχυδρομική διεύθυνση:

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Σίνδου
Γραμματεία Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
57400 Σίνδος

 

Εάν δεν θέλετε να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή σας προσκομίστε μια υπεύθυνη δήλωση με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής σας και να το δηλώνετε.

 

Λειτουργία Γραμματείας

Σήμερα Πέμπτη 23/11/2023 στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας θα παραμείνει κλειστή η θυρίδα εξυπηρέτησης των φοιτητών και το τηλέφωνο επικοινωνίας για φοιτητικά θέματα λόγω ασθένειας της αρμόδιας υπαλλήλου.

Αιτήσεις και ερωτήματα μπορούν να κατατίθενται με ηλεκτρονικά και διαδικτυακά μέσα.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

43ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας

43ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας

23 – 26  Νοεμβρίου 2023 MAKEDONIA PALACE, Θεσσαλονίκη

 
Όσοι φοιτητές το επιθυμούν, μπορούν να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο το σεμινάριο, όσο και το υπόλοιπο συνέδριο.
 
Στο Πρόγραμμα του Σεμιναρίου Διατροφής συμμετέχουν μέλη ΔΕΠ του Τμήματός μας : κα Χασαπίδου Μαρία, κα Βαρδάκα Ελισάβετ, κα Σουσάνα Παπαδοπούλου και κα Νίκη Κατσίκη
 
Οι εγγραφές των φοιτητών είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει προεγγραφή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου.
 
 

Εθελοντική αιμοδοσία

To Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας προσκαλεί τις φοιτήτριες (-τες) και το διδακτικό προσωπικό να συμμετάσχουν στην Εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει το Τμήμα Υγειονομικής Περίθαλψης, Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

9.00 – 13.00

Αίθουσα Εκδηλώσεων ΦΙΛΙΠΠΟΣ

η αφίσα

Ανάρτηση Προσωρινών Αποτελεσμάτων ΠΑ με ΕΣΠΑ ΧΕ 2023-24

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα επιλογής φοιτητών πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ του Χειμερινού Εξαμήνου 2023-2024 ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Διαπιστωτική Πράξη μη Διενέργειας Εκλογών Ανάδειξης Εκπροσώπων Φοιτητών

ΔΙΑΠΙΣTΩTΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ , ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟ1-1-2024 εως 31-12-20

Μετάβαση στο περιεχόμενο