Τελετή Ορκωμοσίας – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Γνωστοποιείται ότι η τελετή ορκωμοσίας για τη λήψη πτυχίου των φοιτητών/τριών που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους σύμφωνα με τους κανόνες λήψης πτυχίου του προγράμματος σπουδών τους, και αιτήθηκαν για την λήψη πτυχίου, θα διεξαχθεί διά ζώσης, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του ΔΙΠΑΕ, Σίνδος, τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Πρόγραμμα Σπουδών

Ημερομηνία και ώρα

Πτυχίο ΤΕ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/04/2024,
11.00 πμ-12.00μ

Πτυχίο ΤΕ και ΠΕ Διατροφής και Διαιτολογίας 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/04/2024,
12.30μμ-13.30μμ

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην ορκωμοσία έχουν MONO οι φοιτητές που έκαναν αίτηση για χορήγηση πτυχίου στην Γραμματεία του Τμήματος έως τις 20/03/2024 και έχουν λάβει ή θα λάβουν στο mail τους την Βεβαίωση Περάτωσης Σπουδών έως και 5/4/2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που αιτηθήκατε την λήψη πτυχίου και ΔΕΝ έχετε λάβει Βεβαίωση Περάτωσης Σπουδών έως 5/4/2024, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ παρακαλούμε να επικοινωνήστε με mail στην Γραμματεία το οποίο θα έχει Θέμα: Μη χορήγηση Βεβαίωσης Περάτωσης Σπουδών, έως τις 08/04/2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε, ελέγξετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ (π.χ. Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατέρα, Τόπος Γέννησης), τα οποία θα πρέπει να είναι σύμφωνα με αυτά που αναγράφονται στην Ταυτότητά σας. Σε περίπτωση αναντιστοιχίας, τότε και μόνον τότε επικοινωνήστε με mail με την Γραμματεία στο οποίο θα έχει Θέμα: Ορθότητα Προσωπικών στοιχείων για την Έκδοση πτυχίου.

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με την διαδικασία ορκωμοσίας, συνιστούμε την συνεχή παρακολούθηση της ιστοσελίδας του Τμήματος καθώς και του email σας.

Από τη Γραμματεία

Πενθούμε τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΛΙΟΥΡΗ, Διοικητικό Υπάλληλο της Γραμματείας του Τμήματος

 

Ο αγαπητός μας συνάδερφος Χρήστος Κουλιούρης συνέβαλε σημαντικά στη λειτουργία της στη Γραμματεία του Τμήματος με φιλότιμο, διάθεση προσφοράς, συνέπεια, ευπρέπεια και σεβασμό που επεδείκνυε προς όλους, έφυγε χθες από τη ζωή.
Σε ευχαριστούμε Χρήστο για την άριστη συνεργασία, μάς τίμησες με τη συμμετοχή και την προσφορά σου.
Το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, Καθηγητές, Διοικητικές και Φοιτητές, απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του για την απώλεια αυτού του σπάνιου ανθρώπου.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όσοι από τους φοιτητές εκπονούν ήδη ή πρόκειται να εκπονήσουν πτυχιακή εργασία να μεριμνήσουν ώστε:

  1. Να στείλουν στη Γραμματεία έντυπο δήλωσης ανάληψης πτυχιακής εργασίας υπογεγραμμένο από τον υπεύθυνο/η καθηγητή /τρια και τον ίδιο τον φοιτητή (   εάν ήδη δεν το έχουν κάνει ). Το θέμα θα είναι ευκρινώς γραμμένο και στα Αγγλικά και ελληνικά .
  2. Να κάνουν μέσω uniportal τη δήλωση της πτυχιακής Σε περίπτωση που δεν δίνεται ως επιλογή να στείλουν mail στη Γραμματεία

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Από την δήλωση ανάληψης μέχρι και την παρουσίαση της πτυχιακής θα πρέπει να μεσολαβεί τουλάχιστον ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο

Αίτηση για χορήγηση πτυχίου

Όσοι φοιτητές έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις υποχρεώσεις του προς το Τμήμα (π.χ. μαθήματα, Πρακτική Άσκηση, κτλ) για να ανακηρυχθούν πτυχιούχοι και να συμμετάσχουν στην επικείμενη Ορκωμοσία, θα πρέπει απαραίτητα να κάνουν αίτηση για χορήγηση πτυχίου (το σχετικό έντυπο υπάρχει στην ιστοσελίδα) την οποία θα αποστείλουν στην Γραμματεία του Τμήματος έως τις 20/3/2024. (Θέμα του μαιλ: Αίτηση για χορήγηση Πτυχίου).

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Τμήματος σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να καταστείτε πτυχιούχοι (Οδηγίες για την Χορήγηση Πτυχίου).

Μετάβαση στο περιεχόμενο