ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ -ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2024-2025

Καλωσορίζουμε στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου  της Ελλάδος τους φοιτητές της κατηγορίας ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ

Τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της ειδικής κατηγορίας “Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε” για το έτος 2024 είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘΑ (https://results.it.minedu.gov.gr). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται το Τμήμα επιτυχίας τους, εφόσον πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. θα γίνονται από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Η εγγραφή των εισαγομένων θα γίνεται κατόπιν αιτήσεως συνοδευόμενης από τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο παρακάτω έγγραφο του Υπουργείου  :

1. 13930_2024-09-11 ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

2. Κύρωση πινάκων εισαγομένων στα ΑΕΙ Αλλοδαπών-Αλλογενών 2024-2025

Επίσης θα πρέπει να συμπληρωθούν και να κατατεθούν τα παρακάτω συνημμένα :

3.  ΕΝΤΥΠΟ-ΣΥΜΠΛ.ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ

4.  ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ

5.  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Η αίτηση εγγραφής και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στη γραμματεία του τμήματος, μέσα στην προθεσμία, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία του ιδίου του επιτυχόντα ή του νόμιμα εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του, καθημερνά  10:00-13:00,  είτε  με courier είτε  με ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής, στη διεύθυνση:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΔΙΠΑΕ-  

Τ.Κ. 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκη ΤΘ 141

 ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο