Η Κωνσταντίνα Γεροθανάση ανήκει στο Εργαστηριακό Διδακτικτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ) του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, με εξειδίκευση στη διασφάλιση της ποιότητας και την παιδαγωγική.
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν την παρασκευή και τον ποιοτικό έλεγχο προϊόντων διατροφής για μαζική εστίαση και ειδικές δίαιτες, καθώς και τη μελέτη των διατροφικών συνηθειών και της διατροφικής πρόσληψης ομάδων του πληθυσμού. Είναι μέλος του Ερευνητικού Εργαστηρίου “Διερεύνηση, Ανάλυση και Αξιολόγηση Τροφίμων και Διατροφικών Συνηθειών“.
Εργάστηκε ως υπεύθυνη παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου σε βιομηχανία τροφίμων και ως ερευνήτρια σε ερευνητικά προγράμματα. Συμμετείχε στη συγγραφή επιστημονικών συγγραμμάτων με εργαστηριακές ασκήσεις, δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά και ανακοινώσεων σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Έχει διδάξει σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.
Ώρες συνεργασίας με φοιτητές (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ εξάμηνο)
Τρίτη 09:00-11:00
Τετάρτη 11:00-12:00
Εργαστήριο Παρασκευής Τροφίμων