Διδακτορικές Σπουδές

Στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας λειτουργεί πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών βάσει του ΦΕΚ B’ 3479/21.08.2020.

Συμβουλευτείτε τα παρακάτω αρχεία για περισσότερες πληροφορίες:

Ενεργοί Διδακτορικοί Φοιτητές

 

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ Μέλος 1 Μέλος 2
ΑΣΦΑΛΤΙΔΟΥ  ΒΙΡΓΙΝΙΑ Μελέτη διατροφικής αξίας μήλων που παράγονται με συγχρονες μεθόδους καλλιέργειας ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ  ΣΟΦΙΑ Εμπλουτισμένο Σιτάρι: ένα νέο προϊον υψηλότερης διαιτητικής αξίας με χαμηλή περιεκτικότητα σε μυκοτοξίνες ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΙΚΗ ΚΑΤΣΙΚΗ
ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΑΝΤΩΝΙΑ Η σχέση μεταξύ συναισθηματικής νοημοσύνης, της διατροφικής συμπεριφοράς, του βιοχημικού προφίλ, του υπέρβαρου και της παχυσαρκίας μεταξύ ενηλίκων ΠΡΙΤΣΑ ΑΓΑΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΗ
ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Παράγοντες που επιδρούν στις σήψεις σε πυρηνόκαρπα, μυκοτοξίνες και επιδράσεις στην ασφάλεια και την ποιότητα των καρπών ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ  ΓΚΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΙΜΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Μοριακός χαρακτηρισμός παθογόνων που προκαλούν σήψεις σε ακτινίδια, μυκοτοξίνες και επιδράσεις στην ποιότητα και την ασφάλεια των καρπών ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 
ΚΟΦΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Διατροφική Αγωγή διαμέσου των σχολικών εγχειριδίων και του Ψηφιακού Αποθετηρίου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αξιολόγηση και προτάσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΡΔΑΚΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΜΗΤΣΙΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ανάπτυξη αναλυτικών μεθόδων για τον χαρακτηρισμό βρώσιμων ανθέων με τεχνολογικές εφαρμογές σε τρόφιμα και καλλυντικά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ  ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κατάρτιση και αξιολόγηση ερωτηματολογίου διαταραγμένων διατροφικών συμπεριφορών σε παιδιά με τροφική αλλεργία ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΤΡΑ ΕΛΕΝΑ Μοντελοποίηση, ανάλυση και πρόβλεψη των διατροφικών συνηθειών και της συμπεριφοράς των καταναλωτών με τη χρήση έξυπνων συστημάτων και συσκευών ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Μελέτη της επίδρασης συμπληρώματος συμπυκνωμένης πρωτεΐνης γάλακτος και ω3 λιπαρών οξέων στη λειτουργική ικανότητα ασθενών με οστεοαρθρίτιδα κάτω άκρων τελικού σταδίου μέσω Ηλεκτρονικού Φακέλου Ασθενούς ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ ΧΑΣΑΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ Μελέτη της οξειδωτικής και της διατροφικά συσχετιζόμενης βλάβης του DNA σε μοριακό επίπεδο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΙΟΠΗ ΛΥΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Διατροφική Αγωγή διαμέσου των σχολικών εγχειριδίων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αξιολόγηση και προτάσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΙΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
VANINI  ANDREA  Βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας των κάστανων με την χρήση βιολογικών μεθόδων καταπολέμηση παθογόνων που προκαλούν σήψεις ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διδάκτορες του Τμήματος

 

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ Μέλος 1 Μέλος 2 Ημ. Ανακήρυξης
ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Η συσχέτιση μεταξύ της άμεσης και μακροχρόνιας χορήγησης ενός προ-αγωνιστικού συμπληρώματος διατροφής και της αθλητικής απόδοσης σε αθλητές καλαθοσφαίρισης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ ΤΖΙΑΜΟΥΡΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10/7/2024
Μετάβαση στο περιεχόμενο