Στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας λειτουργεί πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών βάσει του ΦΕΚ B’ 3479/21.08.2020.
Συμβουλευτείτε τα παρακάτω αρχεία για περισσότερες πληροφορίες:
- Κανονισμός Διδακτορικών Σπουδών Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας (ΦΕΚ B’ 3479/21.08.2020)
- Έντυπο Αίτησης Έναρξης Διδακτορικών Σπουδων
- Παράρτημα Ι Οδηγός Ερευνητικής Πρότασης από Υποψηφίους Διδάκτορες
Ενεργοί Διδακτορικοί Φοιτητές
ΕΠΩΝΥΜΟ | ΟΝΟΜΑ | ΘΕΜΑ | ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ | Μέλος 1 | Μέλος 2 |
ΑΣΦΑΛΤΙΔΟΥ | ΒΙΡΓΙΝΙΑ | Μελέτη διατροφικής αξίας μήλων που παράγονται με συγχρονες μεθόδους καλλιέργειας | ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ | ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ | ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ |
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ | ΣΟΦΙΑ | Εμπλουτισμένο Σιτάρι: ένα νέο προϊον υψηλότερης διαιτητικής αξίας με χαμηλή περιεκτικότητα σε μυκοτοξίνες | ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ | ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ | ΝΙΚΗ ΚΑΤΣΙΚΗ |
ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΑΝΤΩΝΙΑ | Η σχέση μεταξύ συναισθηματικής νοημοσύνης, της διατροφικής συμπεριφοράς, του βιοχημικού προφίλ, του υπέρβαρου και της παχυσαρκίας μεταξύ ενηλίκων | ΠΡΙΤΣΑ ΑΓΑΘΗ | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ | ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΗ |
ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Παράγοντες που επιδρούν στις σήψεις σε πυρηνόκαρπα, μυκοτοξίνες και επιδράσεις στην ασφάλεια και την ποιότητα των καρπών | ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ | ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ | ΓΚΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
ΚΟΙΜΤΣΙΔΗΣ | ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ | Μοριακός χαρακτηρισμός παθογόνων που προκαλούν σήψεις σε ακτινίδια, μυκοτοξίνες και επιδράσεις στην ποιότητα και την ασφάλεια των καρπών | ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ |
ΚΟΦΤΗ | ΧΡΥΣΑΝΘΗ | Διατροφική Αγωγή διαμέσου των σχολικών εγχειριδίων και του Ψηφιακού Αποθετηρίου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αξιολόγηση και προτάσεις | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΡΔΑΚΑ | ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ |
ΜΗΤΣΙΚΑΡΗΣ | ΠΕΤΡΟΣ | Ανάπτυξη αναλυτικών μεθόδων για τον χαρακτηρισμό βρώσιμων ανθέων με τεχνολογικές εφαρμογές σε τρόφιμα και καλλυντικά | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ | ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ | ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ | Κατάρτιση και αξιολόγηση ερωτηματολογίου διαταραγμένων διατροφικών συμπεριφορών σε παιδιά με τροφική αλλεργία | ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ | ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ | ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ |
ΠΑΤΡΑ | ΕΛΕΝΑ | Μοντελοποίηση, ανάλυση και πρόβλεψη των διατροφικών συνηθειών και της συμπεριφοράς των καταναλωτών με τη χρήση έξυπνων συστημάτων και συσκευών | ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ | ΔΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ |
ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ | ΜΑΡΙΑ | Μελέτη της επίδρασης συμπληρώματος συμπυκνωμένης πρωτεΐνης γάλακτος και ω3 λιπαρών οξέων στη λειτουργική ικανότητα ασθενών με οστεοαρθρίτιδα κάτω άκρων τελικού σταδίου μέσω Ηλεκτρονικού Φακέλου Ασθενούς | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ | ΧΑΣΑΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ | ΠΑΛΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
ΣΤΕΦΟΥΔΗ | ΕΛΕΝΗ | Μελέτη της οξειδωτικής και της διατροφικά συσχετιζόμενης βλάβης του DNA σε μοριακό επίπεδο | ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ | ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΙΟΠΗ | ΛΥΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
ΧΡΟΝΑΚΗΣ | ΑΝΤΩΝΙΟΣ | Διατροφική Αγωγή διαμέσου των σχολικών εγχειριδίων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αξιολόγηση και προτάσεις | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ | ΑΙΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ |
VANINI | ANDREA | Βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας των κάστανων με την χρήση βιολογικών μεθόδων καταπολέμηση παθογόνων που προκαλούν σήψεις | ΘΩΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | ΓΚΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
Διδάκτορες του Τμήματος
ΕΠΩΝΥΜΟ | ΟΝΟΜΑ | ΘΕΜΑ | ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ | Μέλος 1 | Μέλος 2 | Ημ. Ανακήρυξης |
ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ | ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Η συσχέτιση μεταξύ της άμεσης και μακροχρόνιας χορήγησης ενός προ-αγωνιστικού συμπληρώματος διατροφής και της αθλητικής απόδοσης σε αθλητές καλαθοσφαίρισης | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ | ΤΖΙΑΜΟΥΡΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | ΜΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | 10/7/2024 |