13ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής – Διαδικτυακό Συνέδριο

Το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) σε συνεργασία με την ‘Ενωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος-Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 13ου Μακεδονικού Συνεδρίου Διατροφής & Διαιτολογίας, στις 25 με 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Το 13ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Τα Μέλη της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής, φιλοδοξούν το 13ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και να αποτελέσει πεδίο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ διδασκόντων, ερευνητών, φοιτητών (προ-, και μεταπτυχιακών) και επαγγελματιών, για επίκαιρα ζητήματα, από μια σύγχρονη και ευρεία θεματολογία των Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα ανακοινωθεί σύντομα και θα περιλαμβάνει διαλέξεις από διακεκριμένους επιστήμονες, συνεδρίες προφορικών ανακοινώσεων, στρογγυλές τράπεζες και σεμινάρια.

Οι συγγραφείς που επιθυμούν να ανακοινώσουν εργασία τους, θα υποβάλλουν για αξιολόγηση, περίληψη της εργασίας τους, γραμμένη σύμφωνα με τις οδηγίες. Η υποβολή θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά, το αργότερο μέχρι τις 24 Αυγούστου 2020 μέσω ειδικής φόρμας υποβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου:

http://www.msd2020.org

Μετάβαση στο περιεχόμενο