ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ: 14ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Την 17η Οκτωβρίου 2026 διοργανώνεται ο 14ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης με παράλληλες δράσεις τους αγώνες δρόμου των 10 χλμ και 5 χλμ. Προθεσμία λήξης ομαδικών εγγραφών και πληρωμών ορίζεται η Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026, ώρα 10:00 π.μ. Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ομάδα του ΔΙ.ΠΑ.Ε επικοινωνήστε με τη κα. Μαριάνθη Συγκούνα Γραμματεία
Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Φοιτητικής Μέριμνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, στο email: vrpersonnel@ihu.gr ή στο τηλέφωνο:2310013651.

Οι Μαραθωνοδρόμοι Σερρών σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, διοργανώνουν Ημιμαραθώνιο δρόμο 4 Οκτωβρίου 2026 με την επωνυμία 5ος Κρι Κρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών με παράλληλες δράσεις τους αγώνες δρόμου των 10 χλμ και 5 χλμ.

Προθεσμία λήξης ομαδικών εγγραφών και πληρωμών ορίζεται η Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026, ώρα 10:00 π.μ. Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ομάδα του ΔΙ.ΠΑ.Ε επικοινωνήστε με το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού Σερρών κ. Νίκος Κουφοτόλης  το email: koufotolis@ihu.gr ή στο τηλέφωνο: 6972855858.

Μετάβαση στο περιεχόμενο