Έναρξη δηλώσεων μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου 2022-2023

Οι δηλώσεις των μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 04/10/2022 έως 20/10/2022. ΔΕΝ θα υπάρξει περίοδος για διορθωτικές δηλώσεις μαθημάτων.

Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή των φοιτητών στα ακόλουθα:

Φοιτητές που ΔΕΝ θα κάνουν δήλωση των μαθημάτων δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις καθώς και στην  παρακολούθηση των εργαστηριακών μαθημάτων. Μετά την δήλωση των μαθημάτων στο σύστημα UNIPORTAL παρακαλούμε ελέγξτε ότι η δήλωσή σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς και να κρατήσετε αντίγραφο δήλωσης στο αρχείο σας.

Οι φοιτητές πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα σύμφωνα με το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΠΣ) που παρακολουθούν (Παλαιό ΠΠΣ ένταξη πριν το 2019, ΝΕΟ ΠΠΣ ένταξη μετά το 2019). Πληροφορίες για τα μαθήματα των 2 ΠΠΣ δίδονται στην Ιστοσελίδα του Τμήματος (συμβουλευτείτε τον Οδηγό Μετάβασης στο νέο Π.Σ.).

Τις δηλώσεις των πρωτοετών φοιτητών θα τις κάνει η Γραμματεία.

Φοιτητές έως και το 8ο εξάμηνο  μπορούν να δηλώσουν μαθήματα που αντιστοιχούν σε 36 μονάδες ECTS και φοιτητές >8ου εξαμήνου μπορούν να δηλώσουν μαθήματα που αντιστοιχούν σε > 36 μονάδες ECTS.

Οι φοιτητές άνω του 8ου εξαμήνου  του Παλαιού ΠΠΣ (ένταξη πριν το 2019)μπορούν να δηλώσουν μαθήματα και του εαρινού εξάμηνου  (Εμβόλιμη Χειμερινή) μόνο για εξετάσεις χωρίς όριο ECTS. Αυτοί οι φοιτητές θα βλέπουν και θα πρέπει να υποβάλλουν 2 δηλώσεις και Χειμερινό 2022-23 και Εμβόλιμο Χειμερινό 2022-23.

Φοιτητές που θα κάνουν αίτηση για την παρακολούθηση μαθημάτων προς ένταξη στο ΠΕ (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) πρόγραμμα του ΔΙΠΑΕ, θα δηλώσουν τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν εγγράφως με την αίτηση ένταξης που θα καταθέσουν στην Γραμματεία. Την δήλωση μαθημάτων στο UNIPORTAL  θα την κάνει η Γραμματεία

Όσοι φοιτητές έχουν αναλάβει το τρέχον εξάμηνο πτυχιακή εργασία τη δήλωση θα την κάνει η Γραμματεία.

Όσοι φοιτητές δεν οφείλουν μαθήματα και εκκρεμεί η πρακτική τους ή/και η παρουσίαση της πτυχιακής τους θα πρέπει να υποβάλλουν κενή δήλωση. Κενή δήλωση υποβάλετε χωρίς να επιλέξετε κανένα μάθημα -πατάτε προσωρινή αποθήκευση-έλεγχος ορθότητας-βγάζει μήνυμα “δεν βρέθηκε κάποιο σύνολο κανόνων”- και υποβάλλετε την δήλωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο