Αξιολόγηση μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

Αγαπητές Φοιτήτριες και Φοιτητές,

   Από σήμερα ξεκινάει η αξιολόγηση των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου, η οποία και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2021. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ομάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΟΜΕΑ) του Τμήματος, οι διδάσκοντες θα αναρτήσουν από σήμερα στην πλατφόρμα e-class κάθε μαθήματος, τους κωδικούς αξιολόγησης, ώστε να μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, οποτεδήποτε το θελήσετε μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

   Η αξιολόγηση γίνεται για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική  διδασκαλία αλλά και για να αναζητηθούν πιθανοί τρόποι βελτίωσης της ώστε να επιτευχθούν κατά το μέγιστο μαθησιακοί στόχοι, όπως αυτοί ορίζονται στο Πρόγραμμα Σπουδών. Η αξιολόγηση είναι ανώνυμη. Τα στοιχεία των ερωτηματολογίων καταχωρούνται σε βάση δεδομένων, αναλύονται και αξιοποιούνται για να γίνουν οι σχετικές βελτιώσεις.

   Η επιτυχία της προσπάθειας μας για την αναβάθμιση του Προγράμματος Σπουδών  και την καλύτερη εκπαίδευση εξαρτάται σημαντικά από τη συμμετοχή σας αλλά και από την αντικειμενική αποτύπωση της άποψη σας.

   Για τη συμμετοχή σας:

(α) επισκεφθείτε τη σελίδα modip.ihu.edu.gr και συνδεθείτε με τον ιδρυματικό λογαριασμό σας,

(β) χρησιμοποιείστε ένα τυχαίο κωδικό από τους κωδικούς που είναι αναρτημένοι στη

(γ) δοκιμάστε έναν άλλο κωδικός εάν φανεί ότι αυτός που επιλέξατε είναι χρησιμοποιημένος

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ερωτηματολόγιο των θεωρητικών μαθημάτων είναι διαφορετικό από αυτό των εργαστηριακών και ότι δεν πρέπει να συμπληρώνονται τα πεδία που αφορούν την ανάθεση εργασιών, τις ασκήσεις πράξης, τα φροντιστηριακά μαθήματα  και  ειδικά τις εξετάσεις εάν δεν είναι σε ισχύ στο τρέχον εξάμηνο της διδασκαλίας του μαθήματος.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

 

Η ΟΜΕΑ του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και  Διαιτολογίας,

Λάμπρος Κοκοκύρης, Αναπλ. Καθηγητής  

Μαρία Χασαπίδου , Καθηγήτρια

Σταύρος  Καλογιάννης, Αναπλ. Καθηγητής

Μετάβαση στο περιεχόμενο