Έναρξη δηλώσεων μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου 2021-2022 στο ΠΥΘΙΑ

Οι δηλώσεις των μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου 2021-2022 στο ΠΥΘΙΑ θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 25/10/2021 έως Δευτέρα  1/11/2021. ΔΕΝ θα υπάρξει περίοδος για διορθωτικές δηλώσεις μαθημάτων.

Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή των φοιτητών στα ακόλουθα:

  • Φοιτητές που ΔΕΝ θα κάνουν δήλωση των μαθημάτων δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις καθώς και στην  παρακολούθηση των εργαστηριακών μαθημάτων. Μετά την δήλωση των μαθημάτων στο σύστημα ΠΥΘΙΑ παρακαλούμε ελέγξτε ότι η δήλωσή σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς και να κρατήσετε αντίγραφο δήλωσης στο αρχείο σας.
  • Οι φοιτητές πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα σύμφωνα με το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΠΣ) που παρακολουθούν (Παλαιό ΠΠΣ ένταξη πριν το 2019, ΝΕΟ ΠΠΣ ένταξη μετά το 2019). Πληροφορίες για τα μαθήματα των 2 ΠΠΣ δίδονται στην Ιστοσελίδα του Τμήματος (συμβουλευτείτε τον Οδηγό Μετάβασης στο νέο Π.Σ.).
  • Τις δηλώσεις των πρωτοετών φοιτητών θα τις κάνει η Γραμματεία.
  • Φοιτητές έως και το 7ο εξάμηνο  μπορούν να δηλώσουν μαθήματα που αντιστοιχούν σε 36 μονάδες ECTS, φοιτητές του 8ου εξαμήνου μπορούν να δηλώσουν μαθήματα που αντιστοιχούν σε 46 ECTS και φοιτητές >8ου εξαμήνου μπορούν να δηλώσουν μαθήματα που αντιστοιχούν σε > 46 μονάδες ECTS.
  • Φοιτητές που θα κάνουν αίτηση για την παρακολούθηση μαθημάτων προς ένταξη στο ΠΕ (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) πρόγραμμα του ΔΙΠΑΕ, θα δηλώσουν τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν εγγράφως με την αίτηση ένταξης που θα καταθέσουν στην Γραμματεία. Την δήλωση μαθημάτων στο ΠΥΘΙΑ θα την κάνει η Γραμματεία
Μετάβαση στο περιεχόμενο