ΝΕΑ Ανακοίνωση για Εγγραφές Πρωτοετών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Στα πλαίσια των νέων μέτρων για την αποφυγή της μετάδοσης του COVID-19, οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες του Τμήματος,καλούνται να αποστείλουν στη Γραμματεία αποκλειστικά και μόνο με ταχυδρομείο ή  (courier) τα δικαιολογητικά τους για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους.

Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται μέχρι και 12 Οκτωβρίου και είναι ακριβώς αυτά που αναφέρονται στην προηγούμενη ανακοίνωση για τις εγγραφές (με ημερομηνία 24-9-2021).

Επιπλέον διευκρινήσεις για τα δικαιολογητικά:

  1. Η υπεύθυνη δήλωση  του Ν 1599/1986 θα πρέπει να  έχει θεωρηθεί για το γνήσιο της υπογραφής από το ΚΕΠ ή να συμπληρωθεί μέσω του ιστότοπου www.gov.gr
  2. Για τους Έλληνες Πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας Θράκης, Βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Έβρου, Ροδόπης ή Ξάνθης.

Λανθασμένη δήλωση προσωπικών στοιχείων κατά την ηλεκτρονική εγγραφή:

Σε περίπτωση που οι εγγραφέντες αποδειχθεί ότι έχουν συμπληρώσει λανθασμένο αριθμό ΑΜΚΑ ή έχουν προβεί σε λανθασμένη δήλωση σχετικά με τα προηγούμενα Τμήματα/Σχολές φοίτησης, ή έχει προκύψει μεταβολή των προσωπικών τους στοιχείων μετά τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (πχ αλλαγή Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας κτλ), θα δηλώσουν στην επισυναπτόμενη Υπεύθυνη Δήλωση τα σωστά στοιχεία τους.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή διευκρίνιση, οι φοιτητές/τριες μπορούν να στέλνουν e–mail στη Γραμματεία (info@nutr.ihu.gr). Παρακαλούνται να τηλεφωνούν μόνο από 12:00 π.μ. εώς 13:00, διότι είναι αδύνατη η ανταπόκριση σε συνεχή τηλεφωνήματα καθώς η Γραμματεία λειτουργεί δυστυχώς με ένα και μόνο άτομο. Ζητούμε λοιπόν τη κατανόηση και τη συνεργασία των φοιτητών.

Γραμματεία Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας
Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος – Σίνδος

Μετάβαση στο περιεχόμενο