Ενημέρωση για τους φοιτητές που θα συμμετέχουν στο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Σας ενημερώνουμε ότι, οι φοιτητές και φοιτήτριες της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος” στις 21/04/2024, μπορούν να παραλάβουν την αθλητική κοντομάνικη μπλούζα με το λογότυπο του Πανεπιστημίου από το γραφείο της γραμματείας της Αντιπρυτάνεως Διοικητικών Υποθέσεων, Φοιτητικής Μέριμνας & Δια Βίου Μάθησης κ.Βασιλικής Βράνα. Η παραλαβή της αθλητικής κοντομάνικης μπλούζας θα πραγματοποιείτε κατόπιν επίδειξης της δήλωσης συμμετοχής στη διοργάνωση και της αστυνομικής ταυτότητας. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/04/2024 και ώρες 10:00 – 15:00.

Προκήρυξη Εκλογών για την Ανάδειξη Εκπροσώπων ΕΔΙΠ & ETEΠ στην Κοσμητεία της ΣΕΥ του ΔΙΠΑΕ

Προκήρυξη Εκλογών για την Ανάδειξη Εκπροσώπων ΕΔΙΠ στην Κοσμητεία της ΣΕΥ του ΔΙΠΑΕ

Προκήρυξη Εκλογών για την Ανάδειξη Εκπροσώπων ΕΤΕΠ στην Κοσμητεία της ΣΕΥ του ΔΙΠΑΕ

 

Αναστολή μαθημάτων Τετάρτη 17/4

Προς διευκόλυνση των φοιτητών δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα δια ζώσης την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, λόγω της απεργίας που πραγματοποιείται σε συγκοινωνιακά μέσα.

Επί μέρους αναπληρώσεις είναι ενδεχόμενο να υπάρξουν ύστερα από ανακοίνωση του διδάσκοντα.

Τελετή Ορκωμοσίας – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Γνωστοποιείται ότι η τελετή ορκωμοσίας για τη λήψη πτυχίου των φοιτητών/τριών που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους σύμφωνα με τους κανόνες λήψης πτυχίου του προγράμματος σπουδών τους, και αιτήθηκαν για την λήψη πτυχίου, θα διεξαχθεί διά ζώσης, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του ΔΙΠΑΕ, Σίνδος, τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Πρόγραμμα Σπουδών

Ημερομηνία και ώρα

Πτυχίο ΤΕ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/04/2024,
11.00 πμ-12.00μ

Πτυχίο ΤΕ και ΠΕ Διατροφής και Διαιτολογίας 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/04/2024,
12.30μμ-13.30μμ

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην ορκωμοσία έχουν MONO οι φοιτητές που έκαναν αίτηση για χορήγηση πτυχίου στην Γραμματεία του Τμήματος έως τις 20/03/2024 και έχουν λάβει ή θα λάβουν στο mail τους την Βεβαίωση Περάτωσης Σπουδών έως και 5/4/2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που αιτηθήκατε την λήψη πτυχίου και ΔΕΝ έχετε λάβει Βεβαίωση Περάτωσης Σπουδών έως 5/4/2024, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ παρακαλούμε να επικοινωνήστε με mail στην Γραμματεία το οποίο θα έχει Θέμα: Μη χορήγηση Βεβαίωσης Περάτωσης Σπουδών, έως τις 08/04/2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε, ελέγξετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ (π.χ. Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατέρα, Τόπος Γέννησης), τα οποία θα πρέπει να είναι σύμφωνα με αυτά που αναγράφονται στην Ταυτότητά σας. Σε περίπτωση αναντιστοιχίας, τότε και μόνον τότε επικοινωνήστε με mail με την Γραμματεία στο οποίο θα έχει Θέμα: Ορθότητα Προσωπικών στοιχείων για την Έκδοση πτυχίου.

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με την διαδικασία ορκωμοσίας, συνιστούμε την συνεχή παρακολούθηση της ιστοσελίδας του Τμήματος καθώς και του email σας.

Από τη Γραμματεία

Πενθούμε τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΛΙΟΥΡΗ, Διοικητικό Υπάλληλο της Γραμματείας του Τμήματος

 

Ο αγαπητός μας συνάδερφος Χρήστος Κουλιούρης συνέβαλε σημαντικά στη λειτουργία της στη Γραμματεία του Τμήματος με φιλότιμο, διάθεση προσφοράς, συνέπεια, ευπρέπεια και σεβασμό που επεδείκνυε προς όλους, έφυγε χθες από τη ζωή.
Σε ευχαριστούμε Χρήστο για την άριστη συνεργασία, μάς τίμησες με τη συμμετοχή και την προσφορά σου.
Το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, Καθηγητές, Διοικητικές και Φοιτητές, απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του για την απώλεια αυτού του σπάνιου ανθρώπου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο